31 травня в актовій залі Добрянського молодіжного центру у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей, відбулася виставка-конкурс на кращу ляльку-мотанку «Берегиня роду українського», з метою формування національно-патріотичного світогляду, розвитку індивідуальних творчих здібностей та популяризації серед здобувачів освіти, та їх сімей, збереження обрядів, традицій і звичаїв української культури.

Фото без опису

Організаторами виставки-конкурсу є: Добрянська селищна рада та відділ освіти, культури, молоді та спорту Добрянської селищної ради.

На заході були присутні: Марія Мурадова, секретар селищної ради, Марина Пономаренко та Тетяна Позняк, головні спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту, педагоги, здобувачі освіти, батьки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Виставка-конкурс проводилась за чотирма віковими групами:

ПЕРША - дошкільнята – 4-6 років

ДРУГА - молодша – 7-10 років

ТРЕТЯ - середня - 11-14 років;

ЧЕТВЕРТА - старша – 15-17 років.

На виставку-конкурс ПОДАНО 29 РОБІТ за  номінаціями:

  • лялька «Берегиня роду»;

  • лялька «Захисниця»;

  • лялька « Бажанниця»;

  • лялька «Веснянка».

За підсумками оцінювання журі було проведено нагородження дипломами та подяками Добрянської селищної ради та відділ освіти, культури, молоді та спорту Добрянської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо їм успіхів, наснаги, завзятості, здійснення мрій та нових творчих злетів! Бажаємо педагогам задоволення від праці та перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам!

Дякуємо всім учасникам конкурсу за чудові ляльки-мотанки, які стануть прикрасою міні-виставки, яка буде розгорнута в залі засідань селищної ради!

Фото без описуФото без опису