27 серпня 2024 року відбулося пленарне засідання тридцять першої сесії Добрянської селищної ради VІІІ скликання. Перед засіданням всі питання було розглянуто постійними комісіями селищної ради. Вела сесію селищний голова Світлана БИЦЬКО. Засідання було розпочато з хвилини мовчання. Участь в сесії прийняли  старости старостинських округів громади, начальники відділів селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На порядок денний сесії було винесено 42 питання.

Коротко про рішення тридцять першої сесії селищної ради восьмого скликання: 

  • Внесли зміни та доповнення до Регламенту роботи Добрянської селищної ради восьмого скликання.

  • Внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету Добрянської селищної ради у зв’язку з кадровими змінами.

  • Внесли зміни до восьми цільових Програм селищної ради.

  • Затвердили 7 цільових Програм дія, яких закінчується в 2024 році.

  • Бюджетні питання, а саме: Про затвердження звіту про виконання бюджету Добрянської  селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року”,  “Про надання міжбюджетного трансферту”, “Про зміни до бюджету Добрянської селищної  територіальної громади  на 2024 рік”.

  • Погодили звернення депутатів Добрянської селищної ради до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо збереження на 2025 рік зарахування до бюджетів територіальних громад 64% ПДФО та відновлення зарахування до бюджетів територіальних громад ПДФО грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями.

  • Про організацію освітнього процесу в закладах освіти громади у 2024/2025 навчальному році

  • Розглянули 9 рішень із земельних питань.

 Фото без описуФото без описуФото без опису

З результатами поіменного голосування та рішеннями тридцять першої сесії Добрянської селищної ради VІІІ скликання можна ознайомитись на офіційному вебсайті Добрянської територіальної громади, за посиланням: https://dobryanska-gromada.gov.ua/ Рішення будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.

Фото без описуФото без опису