Щодо забезпечення населення скрапленим газом!

З метою уникнення соціальної напруги та забезпечення споживачів області скрапленим газом Департаментом ЕТЗ та ЖКГ Чернігівської ОДА проведено роботу щодо пошуку нового постачальника скрапленого газу для побутових потреб населення. На підставі даних органів місцевого самоврядування сформовано місячну потребу у скрапленому газі у розрізі населених пунктів області. Інформацію надано ТОВ «НАДЕЖДА РИТЕЙЛ 2017» для прийняття остаточного рішення щодо готовності забезпечувати мешканців Чернігівської області скрапленим газом.

Результатом проведеної роботи стало прийняття Товариством рішення щодо готовності здійснювати постачання скрапленого газу для побутових потреб населення на території Чернігівської області, про що ТОВ «НАДЕЖДА РИТЕЙЛ 2017» повідомило Чернігівську обласну адміністрацію своїм листом від 21.04.2021. Вартість одного балону скрапленого газу вагою 17 кг складатиме 550 грн ( станом на 21.04.2021р.)

Товариство за Добрянською територіальною громадою закріпило відповідального регіонального менеджера -  Андрія Ігоровича Семенча.

Відповідальний регіональний менеджер ТОВ «НАДЕЖДА РИТЕЙЛ 2017» буде зв’язуватись з представниками  громади для узгодження організаційних питань, пов’язаних з реалізацією скрапленого газу  в балонах та налагодженням маршрутів постачання.

За інформацією Товариства, забезпечення споживачів області балонним газом розпочнеться після 28 квітня 2021 року. До кінця травня 2021 року вже будуть налагоджені маршрути по районам за результатами співпраці з представниками громади.

Фото без опису