Шановні жителі Добрянської територіальної громади!

Добрянська селищна рада інформує щодо прийому громадян для призначення всіх видів державних соціальних допомог,компенсацій, субсидій та пільг.

Наразі є 2 способи отримання зазначених послуг:

Перший  - без відвідування селищної ради та допомоги старости, наприклад, можна звернутися на отримання субсидії, надіславши заповнені заяву та декларацію поштою на адресу відділу з питань реалізації державної соціальної політики №4 управління соціального захисту населення Чернігівської районної державної адміністрації : смт.Ріпки, вулиця Святомиколаївська, 92.

Другий спосіб – це безпосереднє звернення до селищної ради за посередництва старости чи самостійно.

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ 

 

П.І.Б

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Ревенок Тетяна Анатоліївна

Начальник загального відділу

09.00 –13.00

 

день прийому документів від старостинських округів

 

 

Дреннова Катерина Валентинівна

Провідний спеціаліст з питань соціального захисту населення

09.00 -16.00

 

день прийому документів від старостинських округів

09.00 -16.00

 


Вівторок та п’ятниця формування прийнятих особових справ одержувачів соціальної послуги (допомоги, компенсації, пільги, субсидії) через програмний комплекс інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» та передача до органу соціального захисту населення.

Отримати консультацію можна за контактним номером телефону 4 -52 -30;

З 1 березня 2021 року в Добрянській селищній раді формування особової справи одержувача соціальної послуги (допомоги, компенсації, пільги, субсидії) реалізується  через програмний комплекс інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Заяви на отримання усіх видів соціальних послуг надсилаються в електронному вигляді. Але для цього необхідно звернутися з повним пакетом документів для отримання соціальної послуги до Добрянської селищної ради або до старости.

Загальний відділ Добрянської селищної ради.

Фото без опису