10 червня 2021 року у смт.Добрянка, актова зала молодіжного центру,  відбулась пленарна VІ сесія VIII скликання.  

Сесію вели селищний голова С.І.Бицько, секретар ради М.В.Мурадова

Фото без опису

Фото без опису

       Порядок денний:

 

2.Про затвердження Програми розвитку цивільного захисту Добрянської селищної ради на 2021-2023 роки

3.Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Добрянської територіальної громади на 2021-2023 роки

4.Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів закладів загальної середньої  освіти Добрянської селищної ради

5.Про внесення змін до рішення “Про підвищення розміру вартості харчування в ДНЗ “Івушка”

6.Про внесення змін до  структури і загальної чисельності працівників Добрянського  Ясла-сад №1 “Івушка”

7.Про внесення змін до  структури Добрянської селищної ради

8.Про внесення змін до Програм, які діють на території Добрянської територіальної громади

9.Про затвердження звітності рад виконання бюджетів, які  приєднались шляхом реорганізації та Добрянської  селищної ради за 2020 рік та актів про приймання-передавання залишків коштів

10.Про зміни до рішення “Про бюджет Добрянської селищної територіальної громади  на 2021 рік (код бюджету 25546000000)”  зі змінами ”

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Морозовій Н. А

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Захаровій О.В.

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Вихор Г.П.

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває в оренді у ПрАТ “ВФ Україна”

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у постійне користування Службі автомобільних доріг у Чернігівській області

16.Про надання громадянину Башлаку Василю Федоровичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

17.Про надання громадянці Федоріній Ганні Михайлівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

18.Про надання громадянці Шуляк Марії Іванівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

19.Про надання громадянці Курач Юлії Володимирівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

20.Про надання громадянці Теслі Валентині Григорівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

21.Про надання громадянину Остренку Володимиру Михайловичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

22.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Теслі В.Г.

23.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Булигіну Д.С.

24.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Погорєловій Г.В.

25.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Феофіловій В.П.

26.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченку К.В.

27.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченку Д.Ю.

28.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Буленку О.І.

29.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Свербей Л.І.

30.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Лопаті О.В.

31.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Соболь А.О.

32.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Соболь Т.І.

33.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченко Л.В.

34.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Блінову О.В.

35.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бліновій С.О.

36.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бліновій А.О.

37.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Блінову Є.О.

38.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Тверскову О.В.

39.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бандальєру В.В.

40.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сурмакову С.В.

41.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Заморському Я.В.

42.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шванській О.І.

43.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сиротюк К.О.

44.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Крапивному В.М.

45.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сербин О.І.

46.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Поліщуку Ю.В.

47.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Силенок С.А.

48.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Силенку О.М.

49.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Михайленку О.А.

50.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сірому О.Г.

51.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сіваку О.Ф.

52.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Жуковій Є.Л.

53.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Нестеренко С.М.

54.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Кошель І.М.

55.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шорсткому І.В.

56.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шорсткому В.П.

57.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шорсткій О.Г.

58.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Нестеренко С.М.

59.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Губар Ю.А.

60.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Губар Д.Ю.

61.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Губар Є.Ю.

62.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шульзі О.М.

63.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Соболю П.М.

64.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Мурзі Д.О.

65.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду ТОВ “ОДА.

66.Про розірвання договору оренди земельної ділянки та передачу у власність гр. Дубініну В.М.