13 липня 2021 року у смт.Добрянка, актова зала молодіжного центру,  

відбулась пленарна VІІ сесія VIII скликання.  

Сесію вели селищний голова С.І.Бицько, секретар ради М.В.Мурадова

Фото без описуФото без опису

Порядок денний

  1. Про затвердження порядку денного VІІ сесії Добрянської селищної ради VIII скликання
  2. Про внесення змін до Положення про цільовий фонд Добрянської селищної ради
  3. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії 8 скликання від 27.04.2021 року “Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки та цивільного захисту на території Добрянської територіальної громади на 2021-2025 роки” та до Програми забезпечення Пожежної безпеки та цивільного захисту на території Добрянської територіальної громади на 2021 - 2025 роки
  4. Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту Добрянської селищної ради та Подяку голови Добрянської селищної ради
  5. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених  пунктів с. Нові Яриловичі с. Олешня та с. Клубівка Добрянської селищної ради
  6. Про надання дозволу на розроблення детального плану території та передачі у постійне користування Державній службі України з безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
  7. Про приймання - передачу державного майна (автомобіль марки ГАЗ-3110) в комунальну власність Добрянської селищної територіальної громади із балансу районної державної адміністрації
  8. Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Новояриловицького, Олешнянського, Горностаївського, Клубівського  старостинських округів Добрянської селищної ради
  9. Про зміни до рішення “Про бюджет Добрянської селищної територіальної громади  на 2021 рік (код бюджету 25546000000)”  зі змінами ”
  10. Про утворення депутатської фракції
  11. Про  надання додаткової соціальної відпустки селищному голові
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Остапенко С.А.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Грузду В.М.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Власенко Н.М.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та передачу у власність Башлаку В.Ф.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Блінову О.В.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Здору В.І.
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Буленок Н.М.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Збаранській Я.В.
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Збаранському Д.О.
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Бліновій А.О.
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Андрющенко Р.Г.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Краченко  О.П.
  24. Про надання громадянці Чухлебовій Валентині Дмитрівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  25. Про надання громадянці Кошель Людмилі Михайлівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  26. Про надання громадянам Войтешенко Анатолію Михайловичу, Синенко Любові Михайлівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бутаєнко В.Ю.
  28. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Стецько Т.С.
  29. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сорочук О.М.
  30. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Селянському Д.М.
  31. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Буленку О.І.
  32. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бастиль О.М.
  33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бастиль С.В.
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шевченко Н.Д.
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бандальєр О.О.
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сумароковій О.Г.
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сумароковій М.С.
  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченко Л.М.
  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Ничипоренко С.В.
  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Буленку О.Л.
  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Піуну В.І.
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шорсткій О.Г.
  43. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Курнявко Ю.М.
  44. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Курнявко В.В.
  45. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Друзенок О.М.
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Друзенок О.В.
  47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Соболю П.М.
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Кравченко О.Б.
  49. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Шульзі О.М.
  50. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Романовій Л.А.
  51. Різне