Відповідно до плану-графіка навчання кадрів на 2021 рік, затвердженого спільним розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 29 грудня 2020 року № 133,  з 27 жовтня по 17 листопада 2021 р.  у дистанційній формі (в режимі відкладеного часу) проходитиме навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Депутат місцевої ради: статус, повноваження, організація роботи» обсягом 30 академічних годин (1 кредит ЄКТС). До участі запрошуються депутати місцевих рад та працівники їх виконавчих апаратів.

Навчальний план програми додається (додаток 1).

Дистанційний курс буде реалізований за допомогою платформи Moodle. Порядок проведення дистанційного навчання додається (додаток 2).

Учасникам навчання потрібно зареєструватися (до 27 жовтня 2021 р.) за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWM0Rt1MzwZBWVUC4vFBfHxwB_fEWAfJ6TtQ2wLKIHB2Aw3A/viewform?usp=sf_link

З 27 жовтня 2021 року будуть доступні матеріали модулів для опрацювання.

Кожен модуль завершується тестуванням. Проходження курсу підтверджується успішним підсумковим тестуванням.

Обов’язкові умови отримання сертифікату:

  • реєстрація у гугл формі (за наведеним вище посиланням);
  • проходження всіх модулів (автоматично фіксує програма);
  • підсумкове  тестування.

Учасник починає навчання з реєстрації у гул формі та реєстрації на сайті системи навчання Центру http://moodle.sivertraining.org.ua/ (вказавши правильно своє ім’я, прізвище, електронну пошту).

За довідками звертатись:

Оксана Мачача: 093- 959-33-60.

Олександр Шакун: 093-316-39-22.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису