Порядок денний

  1. Про затвердження порядку денного ХІ сесії Добрянської селищної ради VIII скликання
  2. Про продовження терміну дії договору оренди землі  СК ІНГО
  3. Про продовження терміну дії договору оренди землі ПАТ ПРОСТО-страхування
  4. Про затвердження Плану діяльності Добрянської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік
  5. Про внесення змін до  структури Добрянського Ясла-сад №1 “Івушка”
  6. Про затвердження Порядку розроблення, фінансування, моніторингу селищних цільових програм та звітності про їх виконання
  7. Про затвердження селищної програми “Організація харчування здобувачів освіти у закладах освіти Добрянської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки”
  8. Про зміни до рішення “Про бюджет Добрянської селищної територіальної громади  на 2021 рік (код бюджету 25546000000)” зі змінами”
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Тарасовцю Ю.М., Науменко Ю.Ю.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Селезько Ю.В.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Шевченку О.П.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Колеснику А.Ф.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ковальчук Л.В.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ловару Д.М.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Сергійчик Л.М.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Єсипенку В.В.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Синенко Л.М.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Войтешенку А.М.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Бастиль О.М.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Руденко Т.В., Московченко Н.В., Коваленко В.В.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Чухну М.Г.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Чухну М.Г.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Абакуменко Р.М.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність Абакуменко Р.М.
  25. Про надання громадянці Василець Лідії Василівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  26. Про надання громадянці Мазун Олені Олексіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  27. Про надання громадянці Балабаш Віктору Володимировичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  28. Про надання громадянці Сергійчик Марії Яківні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  29. Про надання громадянці Рязановій Ларисі Михайлівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  30. Про надання громадянці Семироз Ніні Олексіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Теслі В.М.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Шевченко Н.Д.
  33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Корнієнко Т.С.
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Сорочук О.М.
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бочаровій І.В.
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченко А.М.
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Землянському М.В.
  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Ісаєнку В.І.
  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Киченок В.В.
  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Василець Л.В.
  41. Про внесення змін до рішення Добрянської селищної ради від 11.11.2021 Про надання громадянину Логвиненку Григорію Васильовичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Про внесення змін до рішення Добрянської селищної ради від 11.11.2021 “Про надання громадянці Терещенко Світлані Дмитрівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)”