Шановні  жителі Добрянської селищної територіальної громади!

 

У нашій громаді розпочато прийом пропозиції до проєкту бюджету Добрянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Ви можете вплинути на місцеву бюджетну політику. Все що вам необхідно для цього, надати свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий. Головне - щоб надана пропозиція чи проєкт були в межах повноважень місцевої влади , чітко та конкретно сформульовані. Дослідження думки жителів Добрянської ТГ буде враховано при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. 

 

У рамках пропозиції до бюджету пріоритетними напрямками  можуть бути такі:

  • · благоустрій території (встановлення огороджень, пандусів (за винятком пандусів у житлових будинках), з’їздів, перил, тротуарів; пішохідні та велосипедні доріжки, майданчики для вигулу тварин, сортування сміття тощо);

  • · поточний та капітальний ремонт (вулиці та провулки, дороги і тротуари, асфальтування та створення дорожнього покриття тощо);

  • · спортивні та дитячі майданчики;

  • · облаштування прибудинкової території;

  • · рекреаційні зони (зелені зони, зони відпочинку, сквери, сади, майданчики тощо);

  • · енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії в громадських місцях (освітлення пішохідних переходів, пішохідних зон, доріг, зон відпочинку, парків, скверів тощо);

  • · інновації, інформаційні технології (створення медіатек та бібліотек, інтелектуальних та розмовних центрів; створення молодіжного центру);

  • · розвиток інфраструктури та привабливості населених пунктів (пам’ятні знаки, меморіальні стели та пам’ятники, вуличні меблі та конструкції, креатив у місцевому просторі).

 

Кожен житель Добрянської ТГ може внести пропозиції в онлайн формі чітко та конкретно сформульовані, які на його думку мають бути враховані в бюджеті 2023 року.

 Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на заповнення анкети. Результати дослідження будуть розміщені на офіційному сайті громади та доступні громадськості.

Заповнити анкету можливо за посиланням:

Всі зібрані пропозиції будуть опрацьовані фінансовим відділом Добрянської селищної територіальної громади та передані на розгляд робочій групі з питань формування бюджету.

Результати розгляду будуть оприлюднені на сайті громади.

 

Термін прийому пропозиції:

з 08.08.2022 року по 08.09.2022 рік.

 

 

Долучайтесь до подання пропозицій та впливайте на бюджет своєї громади!