Заклади загальної середньої освіти Добрянської селищної територіальної громади отримали сучасні ноутбуки.

 

У рамках національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю", а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО заклади отримали 5 "Chromebook": по 2 - Добрянський ліцей та Олешнянський ліцей ім.С.Ф.Русової, 1 - Новояриловицький ліцей.

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти та проєкту "Цифровий актив для України", яка реалізується спільно з компаніями HP Inc. і Microsoft до закладів надійшло ще 12 ноутбуків. Їх отримали  Добрянський ліцей (8 ноутбуків), Олешнянський ліцей ім.С.Ф.Русової та Новояриловицький ліцей (по 2 кожний).

Гаджети - сучасні, з веб-камерою, потужним процесором та можливістю приєднання до інтернету, є невід'ємною частиною освітнього процесу.

Щиро сподіваємося, що такі сучасні ноутбуки допоможуть вчителям Добрянської громади зробити освітній процес більш зрозумілим і якісним. Адже зараз, як ніколи, важливо, щоб кожна дитина змогла відновити своє навчання та мати рівні шанси на розвиток.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису