8 травня – День пам’яті та примирення в Україні

 

Шановні мешканці Добрянської територіальної громади!

 

  Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Друга світова війна забрала мільйони людських життів. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу.

Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

Подвиги наших дідів, батьків та матерів сповнені глибоким патріотизмом і сьогодні надихають молоде покоління плекати у своїх серцях любов до рідної землі . Низький уклін кожному, чиє ім'я викарбуване на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини.

Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків. Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України пліч-о-пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, представниками інших силових структур самовіддано виконують конституційний обов'язок, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні.

Сьогодні мир в Європі знову під загрозою. Проти України здійснюється військова агресія. І ми, на жаль, дорогою ціною знову змушені відстоювати нашу Незалежність....

 

Слава всім, хто захищав Україну від  нацистської агресії!

Слава Збройним Силам України, Національній гвардії, добровольцям, волонтерам, всім силовим структурам, які боронять нашу Батьківщину сьогодні!

 

 

Фото без опису