Шановні педагоги, працівники та ветерани освітянської галузі громади!

Щороку перша неділя жовтня дарує нам прекрасне свято усіх освітян.

У цей осінній день прийміть найщиріші вітання з прийдешнім святом – Днем працівників освіти!

Для кожного з нас життєва дорога розпочинається зі знань, умінь та навичок, які ми отримуємо в освітніх закладах, де трудяться педагоги.

І хоча людина вже народжується особистістю, вбираючи в себе виховання родини та оточуючих, роль учителя ніколи не перестане бути важливою, необхідною та в деяких випадках навіть ключовою.

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто.

Зараз, як ніколи, кожній дитині потрібна ваша підтримка та впевненість, ваш приклад непохитної віри в нашу Перемогу! Саме від професійності та майстерності кожного педагога залежить те, яким буде наше суспільство в майбутньому.

Бажаю всім освітянам Добрянської громади міцного здоров’я, життєвої сили та енергії для досягнення нових успіхів у роботі. Нехай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кому ви дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах, добробуту та безхмарних, мирних днів!

З повагою, селищний голова Світлана Бицько.


Фото без опису