Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проєкту  рішення Добрянської селищної ради Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території населених пунктів Добрянської селищної територіальної громади.

 

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Добрянської селищної ради Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території населених пунктів Добрянської селищної територіальної громади.

Розробник проєкту регуляторного акту – відділ земельних відносин, екології, комунальної власності, житлово-комунального господарства та архітектури Добрянської селищної ради.

Проєкт регуляторного акту спрямований на забезпечення дотримання законодавства України та врегулювання правових відносин між органами місцевого самоврядування, мешканцями, суб’єктами господарювання, на забезпечення санітарного, епізоотичного благополуччя мешканців громади; виконання вимог Закону України Про захист тварин від жорстокого поводження”.

Даний проєкт рішення оприлюднюється з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань. Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення07.08.2023 р. по 05.09.2023 р. включно) у письмовому вигляді на поштову адресу виконавчого комітету Добрянської селищної ради: 15011, смт Добрянка, площа Центральна,8 Чернігівський район, Чернігівська область, тел. (04641)       4-52-30 або в електронній формі на електронну адресу: dobryankarada@ukr.net

Повна редакція зазначеного проєкту рішення та аналізу регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб сайті Добрянської селищної територіальної громади   https://dobryanska-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».