Сьогодні святкує свій ювілей чудова людина, прекрасна жінка, любляча матуся, головний бухгалтер Добрянської селищної ради Гук Лариса Михайлівна.

Шановна Ларисо Михайлівна , прийміть щиросердні вітання з ювілеєм!

Від усієї душі бажаємо Вам доброго здоров’я, мирного неба, сімейного щастя, душевного тепла, сонячного настрою, високого достатку, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів, легкості в роботі й побільше вільного часу, проведеного з сім’єю, близькими та друзями.

Нехай Ваше життя буде світлим і радісним, рішення — мудрими й виваженими, думки — високими, справи — благородними, а почуття — щирими й чистими. Хай у житті та на роботі завжди все буде рівно й збалансовано, чітко і правильно. Нехай людська шана буде подякою за Вашу плідну працю, чуйність, доброту та вміння робити добро.

Ми щиро дякуємо Вам за відмінну роботу, професіоналізм, сумлінність, скрупульозність, активність, працьовитість, відданість справі. Нехай Ваша праця приносить Вам радість і повагу від людей. Хай доходи перевищують витрати, і життя нараховує якомога більше бонусів на Ваш копіткий труд.  

Добробуту, благополуччя, миру, процвітання, гармонії, сімейної злагоди, взаємоповаги та взаєморозуміння!

 

З повагою, селищний  голова та колектив Добрянської селищної територіальної громади!

Фото без опису