Придбано глибинний насос

для артезіанської свердловини в смт Добрянка

 

З метою забезпечення безперебійного цілодобового водопостачання споживачів якісною водою керівництвом селищної ради прийнято рішення придбати новий насос ПП «Аквапосад-М». Підтримав цю добру справу і депутатський корпус, проголосувавши за виділення необхідного фінансування для придбання обладнання. Добрянською селищною радою була проведена відповідна робота по його закупівлі.

Днями селищний голова Світлана Бицько передала насос вартістю 98 160 грн  для встановлення та введення його в дію  директору ПП «Аквапосад-М» Михайлу Мироненку. Нині тривають  технічні підготовчі роботи.

На випадок відключення електроенергії подбали і про альтернативне джерело живлення – генератор для роботи якого передбачено пально-мастильні матеріали.

На сьогодні послугами водопровідного господарства користується 2118 жителів селища, при загальній кількості населення 2394 особи,  та 33 установи. Всього абонентів 757. Подача води в населений пункт забезпечується водопровідною мережею протяжністю 21 км, яка потребує заміни, адже збудована майже 40 років тому. У 2022 році піднято води для реалізації 37 832 м. куб. Середньодобова подача води у мережу становить ≈ 800 м3/добу.

Фото без описуФото без описуФото без опису