“Навчай для України” це освітня організація, яка з 2016 року працює для того, щоб кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни.

Наша ініціатива проєкт «Освітній Суп» - це безплатні онлайн-заняття за шкільною програмою та академічний тьюторинг для учнів 5-10 класів від «Навчай для України». За понад 2 роки тривалості проєкту, 10500+ дітей різного віку отримали якісні заняття та підтримку тьюторів. Тьюторинговий підхід, який застосовує «Навчай для України» в даній програмі є у переліку інструментів, рекомендованих Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України для подолання освітніх втрат та розривів. Наголошуємо, що ми особливо фокусуємося на пошуку учасників серед дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей із вразливих категорій.

Пріоритетними областями для реалізації проекту є Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська та Донецька (підконтрольних Україні) областей.

  • Навчання наступної хвилі проєкту «Освітній суп» триватиме онлайн 8 тижнів.
  • Учасники отримають заняття з української мови та математики: 4 години занять на тиждень, а також одну тьюторську годину.
  • Кінцевий термін реєстрації учнів на цю хвилю до 15 лютого 2024.

Зареструватися Можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdylm-FTEr_o_xrHqAbq_V4MqAD7bT-WUN9mw0SmXd-bnvfUQ/viewform

До березня 2025 року заплановано ще ряд хвиль, тому ті хто не встигнуть на цю хвилю можуть залишити заявку на майбутні хвилі.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо проєкту, будь ласка, звертайтеся до контактної особи: Марії Гриньків за телефоном +380637463249 або на email: maria.hrynkiv@teachforukraine.org

 

Освітній Суп – Teach For Ukraine