За ініціативи  ст. інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Чернігівського районного управління поліції ГУНП в Чернігівській області підполковником поліції Ільченко Руслана Вікторовича спільно з начальником служби у справах дітей Добрянської селищної ради Кот-Берест Наталією Віталіївною, 29 лютого 2024 року проведено ряд робочих нарад з директорами навчальних закладів Добрянської селищної територіальної громади.

Зокрема на робочій нараді в Олешнянському ліцеї імені С. Ф. Русової, разом з директором Денисенко Наталією Леонідівною, заступником з навчально-виховної роботи Денисенко Катериною Ігорівною та практичним психологом Рижою Оленою Володимирівною  було визначено основні напрямки, завдання та етапи організації співпраці навчального закладу, служби у справах дітей разом з представниками ювенальної превенції у сфері захисту прав та інтересів дітей. Серед обговорених питань були питання щодо організації роботи із запобігання бездоглядності і правопорушень серед дітей, запобігання проявів булінгу, про успішність та навчання учнів закладу, їх поведінку, стан виконання батьками своїх батьківських обов’язків.  

 Наприкінці наради було домовлено про подальшу співпрацю та своєчасне інформування структур щодо виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, задля подальшої роботи з ними.

Фото без описуФото без опису