Шановні мешканки Добрянської територіальної громади,

З наближенням Міжнародного жіночого дня 8 Березня до нас приходить той час, коли ми відзначаємо ваш внесок у світ. Це свято несе з собою добро, ніжність і красу. Ваша присутність надає нашому життю щастя, радість, надію і кохання. Ви – втілення жіночого начала, яке наповнює наші дні яскравими фарбами, спонукає до шляхетних вчинків і добрих справ.

Жінка є опорою родини, символом злагоди і гармонії нашої землі. Ми цінуємо вашу підтримку, розуміння, ініціативність та творчу думку, без яких неможливі позитивні зміни в нашій громаді. Ваша праця в усіх сферах життєдіяльності, професіоналізм, тепло і добро вашого серця допомагають розвивати наш край і долати труднощі.

Сьогодні ви також стоїте на захисті незалежності і територіальної цілісності України, виборюючи мир для нас і майбутніх поколінь.

Щиро дякуємо вам за вашу силу волі, стійкість, мудрість, натхнення і добрі справи для нашої громади. Бажаємо вам міцного здоров'я, душевної молодості, спокою, радості і краси. Нехай турбота чоловіків ніколи не оминає вас, а прекрасні почуття надихають вас на нові здобутки і перемоги.

Миру вам, злагоди, сил і наснаги!

З повагою,
Депутати та виконавчий комітет Добрянської селищної ради,
селищний голова Світлана БИЦЬКО

Фото без опису