15 березня 2024 року Добрянська територіальна громада Чернігівського району Чернігівської області відкрила новий сучасний відділ “Центр надання адміністративних послуг” (ЦНАП), який став невід`ємною частиною життя більш ніж 4 тисяч мешканців громади. Інституційну та методологічну підтримку у створенні Центру надали міжнародні партнери – шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

Розташований у приміщенні Добрянської селищної ради, ЦНАП забезпечує зручні та комфортні умови для отримання послуг жителями громади, враховуючи потреби різних груп населення, включаючи осіб з інвалідністю.

Центр пропонує широкий спектр послуг, включаючи державну реєстрацію подій життя, реєстрацію місця проживання, соціальні та місцеві послуги, видачу документів дозвільного характеру, а також надання різноманітних довідок.

Особливу увагу приділяється прозорості у наданні послуг. Кожна з них супроводжується чітким порядком, який зазначено у відкритому доступі, що сприяє зрозумілості та доступності для кожного клієнта.

Робочий час Центру - з понеділка по п`ятницю з 8 до 17 години без перерви. З метою забезпечення ефективності обслуговування громадян громади започаткований прийом мешканців за попереднім записом, що дозволяє економити час відвідувачам різних категорій. Варто зазначити, що під час повітряної тривоги робота Центру тимчасово припиняється.

Центр знаходиться за адресою Чернігівська обл., Чернігівський р-н,  смт Добрянка, площа Центральна, буд. 8.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису