За інформацією управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Чернігівській області по 2 суб’єктам, які зареєстровані та здійснюють господарську діяльність на території Чернігівської області, нещодавно винесені податкові повідомлення-рішення про застосування фінансових санкцій.

Відповідні рішення були прийняті за матеріалами, що надійшли від Національної поліції в Чернігівській області щодо адміністративних правопорушень, а саме про порушення вимог статті 15 3 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 при реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років або у не визначених для цього місцях.

Головним управлінням ДПС у Чернігівській області прийняті рішення та винесені розпорядження про анулювання 2 ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими виробами суб’єктам господарювання, які вчинили дані правопорушення. 

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області вкотре наголошують, що заходи контролю за обігом підакцизної продукції тривають. Та попереджають про дотримання законодавства під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, особливо неповнолітнім особам.

 

          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області