В межах проєкту «Мобільний автобус» 25 квітня 2024 року з 9:30 години в Добрянській територіальній громаді в приміщеннях Добрянської амбулаторії загальної практики сімейної  медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Здорова родина» за адресою: смт. Добрянка, вул. Богдана Хмельницького, 67, буде працювати консультативно-вакцинальний автобус ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», де буде здійснюватися БЕЗКОШТОВНИЙ прийом громадян лікарями виїзної медичної мобільної бригади: ендокринологом, неврологом, педіатром, ЛОРом, офтальмологом. Всім бажаючим будуть проводити вимірювання артеріального тиску, рівня глюкози, дослідження на вірусні гепатити В і С, ВІЛ-інфекцію. 

     Жителі смт. Добрянка, а також навколишніх сіл матимуть нагоду безкоштовно перевірити воду з власних (індивідуальних) колодязів на вміст нітратів. Для цього необхідно принести 0,5 л. води в чистому скляному чи пластиковому посуді.
    
    Запрошуємо всіх бажаючих перевірити стан свого здоров'я, адже це сприяє ранній діагностиці захворювань та дозволить вчасно розпочати лікування.

    Для попереднього запису необхідно звернутися до свого сімейного лікаря або за телефоном 0634319232 до завідуючого амбулаторією Кирякулова Савелія Васильовича.

Фото без опису