1 квітня 2021 року відбувся об’їзд території Новояриловицького старостинського округу та прийом громадян селищним головою Добрянської територіальної громади Світланою Бицько. Було відвідано ФАП, сільську бібліотеку, клуб, центр дозвілля, Новояриловицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Були обговорені питання по благоустрою округу  та майбутні ремонтні роботи на прилеглих територіях.

Також було відвідано цілюще джерело,яке можна вважати родзинкою старостинського округу. Десь до 30-х років біля джерельця стояв хрест, бо люди вважали це місце святим і приходили сюди по водицю. Джерельце і донині радує жителів старостинського округу. Селищний голова Світлана Бицько обговорила зі старостою Леонідом Багмутом питання можливого розвитку туристичного маршруту до джерела та його облаштування.

Звичайно ця поїздка принесла багато емоції, спілкування з населенням, проблемних питань по округу чимало, але керівництво Добрянської територіальної громади разом з працівниками та мешканцями будуть знаходити шляхи для їх вирішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису