Фото без опису

 3 квітня 2021 року Добрянська територіальна громада прийняла участь у щорічній акції «За чисте довкілля». Спільними зусиллями  в смт.Добрянка, с.Вербівка та на територіях старостинських округів під час  проведення акції її учасниками було прибрано прибудинкові території, приведено до належного  стану парки, дитячі майданчики, спортивні майданчики. На територіях сіл та селищ було ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, зібрано та вивезено великий обсяг сміття. Відбувалось видалення дикорослої порослі. Під час проведення акції були залучені більше 5 одиниць тракторів особистого користування для вивозу сміття. Всі учасники працювали дружно,оперативно, відповідально,  розуміючи, що роблять добру справу для всієї територіальної громади.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

Велика подяка всім, хто, долучився до акції!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису