27 квітня 2021 року у смт.Добрянка, актова зала молодіжного центру,  відбулась пленарна V сесія VIII скликання. 

Сесію вели селищний голова С.І.Бицько, секретар ради М.В.Мурадова

Фото без опису

Фото без опису

Порядок денний

  1. Про затвердження порядку денного V сесії Добрянської селищної ради VIII скликання
  2. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки та цивільного захисту на території Добрянської територіальної громади на 2021-2025 роки
  3. Про затвердження Програми запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності, соціальної підтримки сім’ї на території Добрянської територіальної громади на 2021-2022 роки
  4. Про затвердження Положення про цільовий фонд Добрянської селищної ради
  5. Про затвердження Програми цільового використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на 2021-2023 роки
  6. Про внесення змін до Положення “Про порядок преміювання працівників виконавчого апарату Добрянської селищної ради”
  7. Про затвердження Положення про місцевий фонд охорони навколишнього природного середовища  Добрянської селищної ради   
  8. Про затвердження переліку робіт у 2021 році по охороні навколишнього природного середовища
  9. Про внесення змін до договорів оренди землі
  10. Про утворення комісії по списанню товарно-матеріальних цінностей та введення в експлуатацію основних засобів
  11. Про зняття з балансу КП  “Мир” бензопили
  12. Про затвердження звіту про виконання бюджету Добрянської селищної територіальної громади за І квартал 2021
  13. Про внесення змін до рішення “Про бюджет Добрянської селищної територіальної громади  на 2021 рік”
  14. Про ліквідацію сільських виборчих комісій
  15. Про утворення Комунального підприємства  “Добробут” Добрянської селищної ради
  16. Про укладення додаткової угоди
  17. Про затвердження розпорядження селищного голови про продовження терміну дії  контракту з виконуючим  обов’язки директора КП “Мир”
  18. Про утворення депутатської групи
  19. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення  державної власності у комунальну власність Добрянської територіальної громади
  20. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Марченко О.Ю.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Бондару В.М.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ващенку С.М.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ткаченко Л.М.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кошель В.М.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Потилко О.П.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Міхалочкіній Н.М.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Іванку Д.В.
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Кандаєвій Д.Р.
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Кандаєвій Д.Р.
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Мозговій Ю.Ю.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Мозговій Ю.Ю.
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Новицькій Л.В.
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Фурс О.М.
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Ярошинській М.В.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Чернець М.П.
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Ярошинському О.О.
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Ярошинському О.О.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Фурс А.Г.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Коваленко Д.В.
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Грішному С.М.
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Бабичу Ю.В.
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Грішній О.М.
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  Бабич О.М.
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Анищенко О.Г.
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Новицькому Б.І.
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  у власність Шупель О.Б.
  48. Про надання громадянину Лепському Сергію Миколайовичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  49. Про надання громадянці Захаровій Олені Віталіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  50. Про надання громадянці Морозовій Ніні Андріївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  51. Про надання громадянці Сергійчик Марії Яківні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  52. Про надання громадянці Лагно Надії Стефанівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  53. Про надання громадянину Кисіль Михайлу Олексійовичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  54. Про надання громадянці Котляр Ніні Миколаївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  55. Про надання громадянці Котляр Ніні Миколаївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  56. Про надання громадянці Козловій Ніні Леонтіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  57. Про надання громадянці Козловій Ніні Леонтіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  58. Про надання громадянці Шабовті Олександрі Іванівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  59. Про надання громадянці Карнаушенко Любові Макіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  60. Про надання громадянину Карнаушенку Володимиру Івановичу дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  61. Про надання громадянці Алимовій Аллі Олексіївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  62. Про надання громадянці Єсипенко Лідії Миколаївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  63. Про надання громадянкам Танкевич Ользі Миколаївні, Дмитрієвій Олені Григорівні, Малашенко Марині Григорівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  64. Про надання громадянці Ткаченко Лідії Михиївні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  65. Про надання громадянці Вихор Ганні Петрівні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  66. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Новицькому С.В.
  67. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Бліновій А.О.
  68. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Збаранському Д.О.
  69. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Блінову Є.О.
  70. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Збаранській Я.В.
  71. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченко А.С.
  72. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Савченко А.М.
  73. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Ємельянченко С.О.
  74. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Самотяжко Г.О.
  75. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Кравченко О.П.
  76. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Новицькому В.В.
  77. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Новицькому В.В.
  78. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Нестеренко Л.М.
  79. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Марченко О.Ю.
  80. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Марченко О.В.
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність Горицькій В.Г.
  82. Про відміну рішення 4 сесії 8 скликання від 05.03.2021 року “Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для надання у власність Кошіль Т.М.”
  83. Про внесення змін до селищної програми “Організація харчування учнів у ІІ семестрі 2020-2021 навчального року”
  84. Про внесення змін до заходів реалізації програми соціально-економічного  розвитку Добрянської  територіальної громади  на 2020-2022  роки
  85. Про затвердження договору на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: “Капітальний ремонт автомобільної дороги до Добрянської амбулаторії ЗПСМ та пункту швидкої допомоги по вул. Б. Хмельницького від буд. №58 до буд. №140 Ріпкинського району Чернігівської області”
  86. Про затвердження договору на виконання проєктних робіт по об’єкту: “Капітальний ремонт адміністративної будівлі Добрянської селищної ради за адресою: площа Центральна, 8 смт Добрянка, Ріпкинського району Чернігівської області”
  87. Про затвердження договору на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: “Облаштування системою пожежної сигналізації, системою керування евакуюванням людей в частині системи оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху, системою захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів; обробка засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття; встановлення обладнання евакуаційним освітленням шляхів; з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у відгалужу вальних коробках за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в усіх приміщеннях Олешнянського ЗЗСО І-ІІІ ст.”
  88. Про затвердження договору на проведення коригування проєктної документації по об’єкту: “Капітальний ремонт покрівлі Добрянського ЗЗСО І-ІІІ ст. по вул. Преображенська, 7, смт Добрянка, Ріпкинського району Чернігівської області”
  89. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у власність Землянському М.В.