Фото без опису В перший літній день ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей. Дитина приходить у цей світ, щоб бути щасливою. Нажаль, щодня на планеті діти продовжують гинути від війн, хвороб, стихійних лих. Добре, якщо є поруч батьки, які як дбайливі садівники ростять свою дитину у любові і радості, піклуються про неї. Але є ще багато дітей, які не знають батьківської любові, змушені важко працювати заради шматка хліба, терплять насильство та жорстокість з боку дорослих, у тому числі і батьків. Це свято, не лише для дітей, це нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, забезпечити щасливе життя, можливість вчитися, займатися улюбленою справою і в майбутньому стати хорошими батьками і громадянами своєї країни.

За ініціативи Добрянського молодіжного центру, Добрянської мистецької школи та Служби у справах дітей та за підтримки Добрянської селищної ради 1 червня 2021 року в Добрянській територіальній громаді відбулося свято, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей – «Ми діти твої, Україно!». Захід проводився з дотриманням всіх карантинних вимог.

Голова Добрянської територіальної громади Бицько Світлана Іванівна привітала зі святом дітей та жителів громади та зазначила, що в Добрянській територіальній громаді проживають 640 діток, пріоритетне завдання громади піклуватись про діток, створювати умови для їх розвитку та комфортного проживання, навчання тощо. Діти - це наше майбутнє, майбутнє нашої громади, майбутнє України!

Фото без опису

Святковий настрій цього дня дарували вихованці середньої та музичної школи, творчі жителі громади.

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Свято не обмежилося концертом – у парку відпочинку, на дітвору чекало веселе продовження – командні конкурси, аквагрим, солодощі, конкурс малюнку на асфальті «Я мрію»,

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

а представники ВП №2 Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області провели  ознайомлювальні бесіди з дітлахами  щодо роботи поліцейських. Діти з задоволенням фотографувались в поліцейській машині та на її фоні.

Фото без опису

Було проведено арт-захід  «Долоньки», який під час залишення відбитків своїх різнокольорових долоньок згуртував дітей різних вікових груп. 

Фото без опису

За участь у конкурсах діти отримали призи та солодкі подарунки.

Фото без опису

 

 

На завершення свята дітям організували перегляд мультфільму в «кінотеатрі під відкритим небом». Цього ж дня начальником служби у справах дітей Кот-Берест Н.В. та дільничним офіцером   Молодшим К.В. було проведено вітальну акцію «Творімо добро дітям». 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису