Дорогі учні!

Шановні вчителі, батьки, гості!

Щиро вітаємо  Вас зі святом Останнього дзвоника.

02 червня 2021року останній дзвоник пролунав для 416 учнів закладів загальної середньої освіти громади. І в останнє покликав  за парти 20 випускників 11 класів

Ось і скінчився навчальний марафон з уроками, дистанційним навчанням, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями.

Цей навчальний рік особливий для нас усіх, бо починали ми його в Ріпкинському районі, а закінчуємо у нашій Добрянській ТГ.

Попереду у більшості учнів сонячні дні й веселі канікули. Тож нехай гарним та чудовим буде ваш літній відпочинок, сповнений нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств.

Для випускників ці дні особливі, бо для них відкриваються дороги в доросле життя зі своїми викликами, складнощами та проблемами.

Ми бажаємо вам упевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, і щоб на вашому шляху було більше добра, справедливості, перемог і здійснених мрій.

Це свято і педагогів! Шановні вчителі, дякуємо Вам всією громадою за Вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо Вам нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь, рідних та близьких. Разом із Вами, шановні учні, вони йдуть стежиною шкільного життя, радіють Вашим успіхам, переймаються невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від Вас.

Тож щиро вітаємо зі святом Останнього Дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Останній дзвоник у Добрянському ЗЗСО I-III ступенів

  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                                                     

Останній дзвоник у Новояриловицькому ЗЗСО I-III ступенів

Фото без опису

 

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

 

Останній дзвоник у Олешнянському ЗЗСО I-III ступенів 

Фото без описуФото без описуФото без опису