Захід відбувся 27 серпня 2021 року у приміщенні Добрянського молодіжного центру.

У роботі конференції взяли участь Світлана БИЦЬКО, голова Добрянської селищної ради; Марія МУРАДОВА, секретар Добрянської селищної ради, Тетяна НОВИК, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та культури Добрянської селищної ради; Тетяна ПОТАПОВА, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти у Чернігівській області; старости старостинських округів; керівники підприємств, установ, організацій, закладів освіти, педагогічні працівники.

До педагогічної громади звернулася Добрянський селищний голова Світлана БИЦЬКО, яка привітала присутніх та всю педагогічну спільноту громади з 30-тою річницею незалежності України та першою педагогічною конференцією в Добрянській громаді. Голова подякувала педагогічним та батьківським колективам за створення належних умов і підготовку закладів освіти до нового навчального року.

Подякувала спонсорам за вагому підтримку галузі освіти та значний внесок у розвиток освіти громади. Побажала усім присутнім міцного здоров’я, нових здобутків, втілення нових проєктів, впевнених кроків на шляху досягнення поставлених цілей.

Присутні мали можливість переглянути презентацію «Україна – 30 років незалежності: знакові події в освіті», в яких представлено найяскравіші моменти становлення української освіти за роки незалежності

Начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Добрянської селищної ради Тетяна НОВИК у своїй доповіді підбила підсумки минулого навчального року, відзначила успіхи освітян, визначила проблемні питання у розвитку освітньої галузі, окреслила завдання на новий 2021-2022 навчальний рік. Також наголосила, що місією освітньої галузі Добрянської громади незмінно є виховання здорової, щасливої й успішної дитини.

Тетяна ПОТАПОВА, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти у Чернігівській області, зупинилася на питанні формування системи якості освіти у закладах освіти та презентувала оновлену Абетку для директора.

Актуальні питання розвитку освітянської галузі висвітлили у своїх виступах Денисенко Наталія Леонідівна, директор Олешнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.Ф. Русової, Бондар Ірина Миколаївна, учитель початкових класів Новояриловицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Шопін Артем Олексійович, директор Добрянської школи мистецтв.

Під час конференції відбулося нагородження педагогічних працівників, керівників закладів, спонсорів.

За вагомий внесок у розвиток та підтримку освітньої галузі Чернігівщини Подяку Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації оголошено Кушику Андрію Стефановичу.

За вагомий внесок у розвиток та підтримку освітньої галузі Добрянської селищної територіальної громади Подяку голови Добрянської селищної ради оголошено:

Гнатку Дмитру Володимировичу;

Землянку Денису Геннадійовичу;

Киченку Вячеславу Сергійовичу;

Піун Ользі Вікторівні;

Сороці Миколі Григоровичу;

Чаусу Івану Петровичу;

Шупилу Анатолію Дмитровичу;

Щербакову Віктору Валентиновичу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти області та з нагоди Дня знань Подяку Чернігівської обласної ради оголошено Ткаченко Вікторії Петрівні, учителю Новояриловицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Добрянської селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області.

За сумлінну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління Почесною грамотою Управління освіти і науки нагороджено Петриченка Євгенія Ігоровича, учителя Олешнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.Ф.Русової Добрянської селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області.

Подяку голови Добрянської селищної ради оголошено:

за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти громади та з нагоди Дня знань:

Козіній Наталії Григорівні, учителю Добрянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Добрянської селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області;

Сергійчик Наталії Василівні, вихователю Добрянського ясла-саду №1 «Івушка»,

за сумлінну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до організації дозвілля в громаді та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України Казачковій Оксані Миколаївні, директору Добрянського молодіжного центру;

за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток мистецької освіти громади та з нагоди Дня знань Шопіну Артему Олексійовичу, директору Добрянської мистецької школи.

Учасників та гостей серпневого форуму привітали учні Добрянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та Добрянської мистецької школи.

Завершуючи конференцію Тетяна НОВИК висловила вдячність колективам закладів освіти за роботу та побажала успішного нового навчального року.

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ УСІМ УЧАСНИКАМ КОНФЕРЕНЦІЇ!!!

Зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу - наше першочергове завдання сьогодні! Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису