АМУ закликає підтримати проєкт «Я з тобою».

Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою».
Для збору коштів створюється мультижанрове шоу за участі всесвітньо відомих українських виконавців, яке транслюватиметься онлайн та на телеканалах по всьому світу. Під час  його трансляції діятиме проста і зрозуміла система донатів: кожен глядач матиме змогу внести кошти на підтримку українських дітей.
Усі зібрані  кошти будуть спрямовані на:
  • закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень, надання допомоги хворим дітям та дітям, які отримали поранення на війні;
  • задоволення гуманітарних потреб дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів, які базуються в регіонах, які найбільше постраждали від війни (Харківська, Київська, Донецька, Запорізька, Луганська області);
  • фінансування літніх розважально-оздоровчих заходів для українських дітей, які постраждали від війни.
На українських каналах (СТБ, ТРК Україна, Новий канал, Суспільне. Культура) запис шоу транслюватиметься 1 червня 2022 року у Всесвітній день захисту дітей.АМУ закликає громади надати партнерську підтримку проєкту «Я з тобою»!
Для телеканалів та онлайн-платформ: проект буде знятий в Україні та наданий медіа-партнерам у формі «під ключ» (повністю змонтований, відредагований і надісланий вам заздалегідь).
На оглядових майданчиках, на міських площах, в кінотеатрах, театрах, торгових центрах партнерам необхідно організувати:
1. екран, світлодіодний або проекційний
2. стабільний високошвидкісний Інтернет (якщо ведете трансляцію через онлайн-платформу)
3. якісне звукове обладнання.
 
Більше інформації та контакти у листі організаторів (завантажити)  та на сайті проєкту.

ЧАС ПРИЄДНУВАТИСЯ ДО “Я З ТОБОЮ”

Внаслідок підступної атаки РФ 24 лютого 2022 року життя всіх українських дітей змінилося назавжди. 

Тепер…

…увесь світ впізнає світлини із подірчавленою червоною шапкою 13-річного Єлісея із Броварів, якого застрелили коли він із мамою вибирався із окупованого села Перемога. Нікого не залишила байдужими світлина 6-річного хлопчика із Бучі, якій приніс своїй загиблій від голоду матері консерви на могилу. До кісток пробирає жах від слів із щоденника 15-річної Каті із Маріуполя. І це не поодинокі історії. Кожна дитина в Україні отримала свою порцію війни:

  • тільки за попередніми даними, третина батьків оцінюють психологічний стан свого чада як середній;

 

  • 79% вважають, що психологічний стан дитини погіршився після 24.02.2022 р.;

 

  • 75% дітей демонструють ознаки нервового розладу.


Українська малеча потребує налагодження навчального процесу, грошей та одягу і взуття, а також коштів на лікування і відновлення. І кожен з нас може долучитися до великої справи і полегшити життя цих дітей.

Фото без опису

ПІДТРИМАТИ

Фото без опису

ЩО МИ МОЖЕМО ЗРОБИТИ РАЗОМ?

1.06.2022, у Міжнародний день захисту дітей, відбудеться трансляція благодійного шоу “Я З ТОБОЮ”. Це мультижанрова вистава, створена The Hands Production заради збору коштів для дітей України, які постраждали через військову агресію Російської Федерації.

Відзняте в одному з українських театрів, шоу транслюватиметься в країнах по всьому світу. Тож де б ви не були, ви можете доєднатися до онлайн-трансляції та у простий спосіб пожертвувати кошти для потреб української малечі.

Не встигаєте долучитися 1.06.2022? Перегляд вистави в запису також буде доступний на платформах Megogo, OLL TV та YouTube протягом усього літа. Разом з записом буде працювати і збір коштів.

Фото без опису

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З “Я З ТОБОЮ”

До проекту «Я З ТОБОЮ» долучилися і вийдуть на сцену митці та артисти, яких знають не тільки в Україні, але і за її межами:

  • ONUKA
  • Pianoбой
  • PROBASS ? HARDI
  • Наталія Татарінцева
  • Євген Хмара
  • Анатолій Залевський
  • Олександр Божик
  • Антон Стрілець та Дмитро Сивоконь
  • ТOTEM dance company
  • Артисти цирку “CIRQUE DU SOLEIL”
     

“Я З ТОБОЮ’ це свідчення любові і підтримки, які сильний дорослий готовий віддати беззахисній дитині. Разом з нами у цій місії також — світові зірки, які розповідатимуть про проект зі своїх платформ. Ми віримо, що разом зможемо налагодити потужний потік фінансової допомоги маленьким українцям.

Фото без опису

ПІДТРИМАЙ ПРОЕКТ

Збір коштів відбуватиметься до, під час та після трансляції. Пожертвувати гроші легко: 

  • Скануйте телефоном QR-код, доступний протягом шоу прямо у вікні екрану. Або натисніть кнопку “ПІДТРИМАТИ” на цій сторінці.
  • Переходьте за посиланням. 
  • Обирайте зручну платіжну систему та підтримуйте дітей посильною допомогою.
     

Ми також заохочуємо розповсюджувати посилання на трансляцію аби допомогти проекту зібрати якомога більше коштів.

Фото без опису

ПІДТРИМАТИ

Фото без опису

ВСІ ЗІБРАНІ КОШТИ ПІДУТЬ НА ДОПОМОГУ ДІТЯМ

Напрямки реалізації:

  • на закупівлю медикаментів і засобів медичного призначення для дитячих лікарень, які надають допопогу пораненим та хворим дітям;
     
  • на вирішення гуманітарних потреб дітей-сиріт з дитячих будинків та шкіл-інтернатів;
  • підтримку дітей, що вимушено стали тимчасовими переселенцями;
     
  • організацію заходів з відновлення і активного відпочинку для дітей, котрі постраждали від війни.


Цьому сприятимуть:

Благодійний український фонд “Твоя опора”, який виступає оператором збору коштів. Заснований у 2014 році Валерією Татарчук, фонд допомагає важко хворим дітям та дітям-сиротам. З початку війни в Україні фонд створив проект “HELP UKRAINE! STOP WAR!”, який надає гуманітарну допомогу дитячим будинкам, дітям, медичним закладам, пораненим та мирним мешканцям — жертвам військової агресії РФ.

Громадська організація “Рух Олександра Педана “Джуніор”, яка разом з фондом “Твоя опора” буде реалізовувати кошти в своїх програмах. Протягом останніх 5 років ГО “Джуніор” популяризує здоровий та активний спосіб життя серед дітей України. Під час війни ГО “Джуніор” створила простір для дитинства на 1000 спільних онлайн-уроках фізкультури для школярів з усієї країни. Під час цих занять діти долають тривожність та депресію, викликані війною. На літо ГО планує заходи з відновлення та активного відпочинку для дітей, котрі постраждали від війни.


Приєднуйтеся до нас! Разом докладемо зусиль аби збільшити можливості для дітей нашої країни отримати допомогу. Кожен маленький українець заслуговує на наші любов та підтримку.

Фото без опису

ОРГАНІЗАТОРИ

THE HANDS PRODUCTION

Вже понад 10 років наша команда режисерів, сценаристів, продюсерів, та артистів створює шоу різних форматів. Ми даруємо життя найдивовижнішим ідеям: шоу для масштабних подій або окремих артистів, номерам для ТВ-шоу, цирковим та театральним постановкам. З-поміж успішно реалізованих нами проектів: постановки для Eurovision Ukraine, The X-Factor Ukraine, Україна Має Талант, UEFA, та The European Games.

Дізнайтеся про нас більше тут Фото без опису