15 квітня відзначають  Всесвітній  День довкілля. З такої нагоди 13 квітня працівниками  Добрянської селищної ради  було проведено акцію «За чисте довкілля» з  озеленення та прибирання  території громади.  До акції долучились також старостати  Добрянської ТГ.  Завдяки заходу в Добрянському парку було посаджено дерева та прибрана територія в центрі селища. Також продовжуються суспільно-корисні роботи з залученням жителів громади, які перебувають на обліку Центру зайнятості, завдяки яким наводиться порядок та чистота! Дякуємо всім за старанність та небайдужість!

Окрема вдячність мешканці  селища Добрянка  Єзовій Валентині Григорівні за надані саджанці блакитної ялинки, вирощені самостійно та з любовю, які посаджені ще в лютому на Центральній  площі та біля неї.

Памятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Завдання кожного мешканця дбати про чистоту нашого селища!

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису