Шановні  жителі Добрянської селищної територіальної громади!

Нещодавно в громаді проходив прийом пропозиції до  проєкту бюджету Добрянської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Всі зібрані пропозиції були опрацьовані фінансовим відділом Добрянської селищної територіальної громади та робочою групою з питань формування бюджету, проте, для планування бюджету вони не компетентні.

Більшість наданих пропозиції стосувались ремонту автомобільних доріг загального значення, таких як Т-25-54/М-01/-Олешня, Т=25-07/М-01/- Добрянка.

 Отже, надаємо роз’яснення!

Автомобільні дороги загального користування державного значення у Чернігівській області знаходяться на балансі Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України ( Служба автомобільних доріг) , у тому числі дороги Т-25-54/М-01/-Олешня, Т=25-07/М-01/- Добрянка.

Місцева влада неодноразова зверталась до балансоутримувача, Чернігівської районної військової адміністрації, Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації, на що отримувала листи, зі змістом яких, Ви можете ознайомитись.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису