Шановні мешканці Добрянської громади!

Ми з радістю оголошуємо про урочисте відкриття відділу Центр надання адміністративних послуг, який відбудеться цієї п'ятниці, 15 березня 2024 року, о 12:00 годині. Цей відділ ЦНАП призначений для забезпечення вас, шановні мешканці, якісними та доступними адміністративними послугами.

Відділ Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) буде надавати 116 послуг, серед яких державна реєстрація народження, шлюбу, смерті, реєстрація місця проживання, послуги соціального характеру, місцеві послуги, видача документів дозвільного характеру, видача різноманітних довідок та інші.

Цей важливий крок у полегшенні доступу до адміністративних послуг був зроблений завдяки інституційній та методологічній підтримці від наших міжнародних партнерів – шведсько-українського проєкту PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні".

Ми запрошуємо вас приєднатися до нас у цей важливий день. Спільно ми можемо зробити нашу громаду ще кращим місцем для життя та розвитку.

 

Церемонія по відкриттю ЦНАП відбудеться

 

Дата: 15 березня 2024 року, 12:00

Місце:  Чернігівська обл., Чернігівський р-н, смт. Добрянка, пл. Центральна, буд. 8

 09 квітня 2021 року в П'ядицькій громаді відбулося відкриття центру надання  адміністративних послуг | Новини | П'ядицька сільська об'єднана  територіальна громада