2 травня 2024 року випускники та випускниці 11 класів закладів загальної середньої освіти громади долучилися до Загальнонаціональної акції єднання і віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь». В акції також взяли участь Світлана Бицько, селищний голова, Марія Мурадова, секретар селищної ради, Тетяна Новик, начальник відділу, Катерина Смаль, спеціаліст Новояриловицького старостату, керівники закладів загальної середньої освіти громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Учасники акції ставили за мету привернути увагу до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни. У цей день випускниками була започаткована традиція озеленення населених пунктів Добрянської громади.

Випускники Добрянського, Олешнянського ім. С. Ф. Русової та Новояриловицького ліцеїв висадили сажанці ялівця козацького та ялівця звичайного в селі Нові Яриловичі. 

Випускники 2024 року це покоління, яке будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після Перемоги!  Кожне висаджене дерево чи кущ – сигнал незламної віри в свою Україну.

Фото без опису

Висловлюємо глибоку вдячність всім учасникам та учасницям акції. Віримо, що через 20 років ви приведете до своїх дерев незламності в нашій рідній громаді своїх дітей, передаючи цю традицію з покоління в покоління.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису