Увага!

Шановні мешканці смт.Добрянка!

Зі святом 8 Березня!

Дорогі жінки Добрянської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання зі святом ніжності, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки нашої громади невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки! Ваша небайдужість, натхненна праця і мудра думка, турбота про майбутнє дітей і онуків є запорукою успіхів і розвитку нашого рідного краю. Світ навколо стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються ваші очі. Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі берегині українського роду. Зі святом весни вітаємо, Щастя й успіхів бажаємо. Щоб тільки добро у житті велося, Хай збудеться все, Що ще не збулося! Зі святом весни, дорогі жінки! З повагою виконавчий комітет,  депутати Добрянської  селищної ради та селищний голова Світлана Бицько  

Вебінар на тему: «Актуальні питання з податкового законодавства»

Вебінар на тему: «Актуальні питання з податкового законодавства», який відбудеться 25 лютого п.р. о 11.00-12.00 за участі представників ДПС у Чернігівській області та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

ВІЗИТ ДО ОЛЕШНЯНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

17 лютого 2021 року відбувся перший запланований прийом громадян Олешнянського старостинского округу селищним головою Добрянської територіальної громади Світланою Бицько. Особливу увагу було приділено питанням розчистки доріг від снігових заметів. Разом зі старостою Бочаровою Наталією Володимирівною  були проінспектовані об’єкти соціальної сфери:

Всім хто приймав участь в боротьбі зі стихією - велика подяка!

Добрянська селищна рада висловлює щирі слова вдячності ДП«Добрянське лісове  господарство»,ТОВ«Олександрівське мисливське господарство», ТОВ«Папернянський кар’єр скляних пісків», ФОП«Байдак Є.М»,ФОП«Козлов О.Г», ФГ«ДЖАЛ» за надану допомогу в розчистці доріг та усуненні наслідків негоди, які були спричиненні  у зв’язку зі складними погодними умовами,хуртовинами та сніговими переметами, що спостерігались на території населених пунктів  Добрянської територіальної громади та області в цілому.