Користуйтеся послугами служби зайнятості ОНЛАЙН

Користуйтеся послугами служби зайнятості ОНЛАЙН

Служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа сучасного формату, у якій можна отримувати послуги онлайн. Це дозволяє максимально скоротити витрати часу клієнтів на виконання формальних процедур. Для них у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості  https://chg.dcz.gov.ua/- найбільша база вакансій в межах країни, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті. А тепер про все це більш детально…

Новини Центру зайнятості

Новини Центру зайнятості

Ріпкинською районною філією Чернігівського обласного центру зайнятості  продовжується інформаційно - роз’яснювальна робота по легалізації трудових відносин серед роботодавців Ріпкинщини.

Задекларована праця = трудові і соціальні права

Задекларована праця = трудові і соціальні права

Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.