Привітання та подяки до Дня усиновлення.

 

          В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів прийнявши в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї. На теперішній час на території громади проживає шість сімей опікунів, піклувальників під опікою та піклуванням яких перебуває семеро дітей. Була проведена вітальна акція опікунів, піклувальників з цим святом.

         Опікунам, піклувальникам  з нагоди свята від представників  Добрянської селищної ради оголошена подяка за відповідальність, самовідданість та чуйність у вихованні дитини.

        День усиновлення - це свято людяності, милосердя, великодушності, це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже дітице наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави”.