єРобота: творці іншої реальності в Чернігові

На годину часу перенестися в іншу реальність, забути про повсякденні турботи та відчути себе супергероєм, детективом, грабіжником, втікачем, персонажем фільму жаху, така можливість є у чернігівців та гостей міста. Яскраві емоції, незабутні враження, позитивний настрій, екстрім та безпека при цьому гарантовані. Все це для своїх гостей створює Олександр Володько, власник квест-кімнат X-ROOM у Чернігові. Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» він розширив свій бізнес і тепер пропонує відвідувачам ще більше розваг.

Оформлення трудових відносин з працівниками – це імідж роботодавця та внесок у обороноздатність країни

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує про необхідність оформлення суб’єктами господарювання трудових відносин із найманими працівниками.

Щодо можливостей Електронного кабінету ДПС

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на те, що нараховані і сплачені суми податків, зборів та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску обліковуються в інтегрованих картках платників (ІКП), які відкриваються органами ДПС за кожним платником та кожним видом платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.

Вшанування пам'яті прикордонників, які віддали своє життя за Україну

    Сьогодні, 26 лютого 2024 року, вшановуємо пам'ять героїчних прикордонників Чубань Сергія Миколайовича та Горицького Олександра Михайловича, які віддали своє життя за Україну. Вічна пам'ять і вдячність за їхню самовідданість та службу.

Податківці виявили низку порушень при продажу ювелірних виробів

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області було встановлено  факт реалізації ювелірних виробів (ікон, золота та срібних прикрас) без застосування РРО/ПРРО та без видачі розрахункових документів у одному із магазинів Чернігова.

Мирна професія у воєнний час…

Скористатися програмою безкоштовної профтехосвіти пропонує служба зайнятості учасникам бойових дій та людям з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України та пропонують на вибір 95 ліцензованих професій та 365 освітніх програм. Бажаючі навчатися самостійно обирають їх із Переліку на сайті Державного центру зайнятості https://is.gd/ZHvm7u 

Фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області виявляють факти продажу товарів без застосування РРО

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області на постійній основі здійснюється робота щодо виявлення фактів порушень законодавства суб’єктами господарювання, щодо порядку проведення розрахунків з покупцями та ведення обліку технічно-складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту.