Проіндексовані з 1 березня страхові виплати виплачуватимуть з квітня

З 1 березня перераховано на коефіцієнт 1,0796 щомісячні страхові виплати потерпілому від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання (підпункт 8 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2024 № 185).

Інформує служба зайнятості: з 1 квітня збільшуються компенсаційні виплати роботодавцям

З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищилася до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.

Зміни до Порядку надання підтримки фермерам: що нового в бюджетній дотації?

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному Бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 (долі — Порядок).

Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги

Наша територіальна громада долучилась до Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України.

Про самостійне погашення податкового боргу платником податків

Податковий борг – це не тільки приватна справа окремого платника податків, це проблема загальнодержавного значення, оскільки податковий борг є тими грошима, які не надійшли до державного та місцевих бюджетів та, таким чином, не можуть бути використані для здійснення вкрай важливих бюджетних видатків.

З 1 квітня 2024 року пенсію працюючим пенсіонерам перерахують

З 1 квітня пенсії автоматично перерахують пенсіонерам, які після призначення / попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули 24 місяці страхового стажу, або які відпрацювали менше ніж 24 місяців, але після призначення чи попереднього перерахунку пенсії пройшло два роки.